۸ پاسخ

من نبات هم بهش میدم خیلی خوبه...

شربت کلیف رو از داروخونه بگیر بهش بده عرق نعنام دوتا قطره بریز با آبجوش قاطی کن بهش بده اینم خوبه

دارو بدی همش خوب نیست سعی کن اروغشو رو بگیری

سلام اکه این داروها رو میخوره پس نفخ و دل درد نداره
باید گوشش و قولنج رو هم در نظر بگیری ممکنه این مشکلاتو داشته باشه
هر چند تمام این مشکلات تا ۴ ناهگی عادیه و فقط تنها راهشون درمان علامتیه

سلام نفخ تو بچه ها طبیغی، نفخ سکسکه زور زدن عطسه کردن، تا سه ماهم ادامه داره ، با دکترش مشورت کنید و قطره کارمینت و با آب قند حل کنید بش بدین ارومتر میشه، یکمم باید صبور باشید

سلام مامان مهربون.... عزیزم گرمیچر رو دکتر داده یا خودت میدی؟؟؟؟ نوزاد زیر چهار ماه گرمیچر نمیدن... خودت اصلا غذای نفاخ نخور تغذیه خودت رو تنظیم کن گلم

منم یه مدت نفخ داشت هیچکار نکردم تغذیه خودم الان خیلی رعایت میکنم خوب شده . بیشتر شیر خودم میخوره خیلی کم‌شیرخشک دکتر گفت حبوبات نخور. شیر پنیر نخور . البته نمیشه کلا نخورد ۲ ماه اش تموم بشه میخوام بخورم

کولیکز بهش بده.دایمتیکون هم خوبه