۸ پاسخ

سلام من پنج هفته هستم دیروز رفتم سونو واژینال دکتر گفت هیچی مشخص نیست نگرانم کرد شما الان هفته چند هستید کی رفتید سونو قلب؟

عزیزم ۵ هفته ک زود

اصلا نگران نباش هم اینکه زود رفتی برا منم پیش اومد شیاف بزار زیر کنرت بالشت کوچیک بازار پاهات بده بالا خودش کم کم میره تو ساک

از واژن بزار خیلی بهتره ولی درهر صورت زیاد تفاوت نداره ولی کلا از واژن بهتره

ساک بارداری یعنی چی ؟

اره عزیزم من الان مدتهاست شیاف استفاده میکنم مقعدی.هیچ فرقی لز لحاظ تاثیر گزاری نداره.ببین پزشکت چی میگه.

سونو از روشکم بود؟

سلام
منم شیاف بهم داده ولی ازواژن جنین دیده شد واسه من ولی نمیدونم گفت فعلا چیش تشکیل نشده ودرد دارم شیاف کمک میکنه به اینا