مامان امیرعباس😍 مامان امیرعباس😍 ۸ ماهگی
مامان نی نی مامان نی نی ۶ ماهگی
🌸معرفی سی خوراکی در وعده های تغذیه تکمیلی 🌸

بعد یه مدت طولانی سلام به روی ماهتون مامانای نازنین گهواره
امیدوار حال همه خوب و ایام به کامتون باشه
قبل هر صحبتی یه عذرخواهی بکنم از همه مامانای گلی که سوال داشتن و سوالاتشون چه به صورت خصوصی چه کامنت بی جواب موند
متاسفانه من چند ماهی خیلی خیلی درگیر بودم و فرصت نشد گهواره رو چک کنم و الان که دیدم برای پاسخگویی به بعضی سوالا خیلی دیر شده و از این بابت از حضورتون عذرمیخوام
و اما موضوع اصلی 😍 روزای اخری که من اینجا بودم جو غالب اینجا مامانای سه ماهه آخر بارداری بودن و بحث داغ مسائل بارداری و زایمان بود اما حالا ماشالا میبینم اکثریت مامانایی هستن که بچه های نزدیک یا در سن تغذیه تکمیلی دارن و یه چالشی که وجود داره تنوع غذاییه
به همین خاطر من یه برنامه غذایی شامل سی تا خوراکی داخل کامنتا براتون قرار میدم که نکته مثبتش اینه که مواد حساسیت زایی که نیاز به تست حساسیت داره ذکر شده
به رسم حفظ امانت عرض کنم که گرد آوری این برنامه روخانم بیتا علیان از همکاران خوب مشاوره تغذیه کودک ما انجام دادن که قدر دانشون هستیم
ضمنا سوالایی ام که در رابطه با تغذیه تکمیلی دارین میتونین کامنت کنین ، بنده تا حد توان و اختیارات شغلیم با عشق جواب میدم ⁦❤️⁩
مامان آنیا مامان آنیا ۶ ماهگی