۷ پاسخ

عزیزم بعد از هر بار تعویض نوزادت را باز بزار هوا بخوره. (از ده دقیقه تا یک ساعت )
ماه های اول تند تند باید عوض کنی روزی ده تا پوشک هم میشه، کم کم تعدادش کم میشه و به روزی پنج تا شش تا می رسه.

سلام منم اوایل هردفعه میشستم الان فقط هروقت پی پی کنه میشورمش.
با کرم کالاندولا هم چرب کنید هردفعه.
و من پوشک مای بی بی میبندم خیلی خوبه.

پوشک کانفی هم امتحان کن برای حساسیت خوبه،

پاهای دختر منم حساسه کرم زینک اکساید بزن پاهاش هر دفه ک تعویض میکنی دیگه پاهاش نمیسوزه

من کهنه میذارم بعد هر بار خیس کردن هم عوض میکنم جایی میرم پوشک میکنم

منم مولفیکس یا ببم برای پسرم استفاده میکنم خیلی خوبه .اصلا نمیسوزه .
هر بار هم پوشکش میکنم اگه مدفوع نکنه ۴تا ۵ساعت توش نگه میدارم .گاهی وقتا هم بیشتر.

سوختن پا به نوع پوشک و کهنه نیست . من مولفیکس میدارم . تقریبا روزی ۵ تا استفاده میکنم. با وازلین خوب چرب کن با هر بار پی پی هم نشور. خود شستن باعث خشک شدن و ملتهب شدن میشه. من هر یکبار درمیون میشورم که میشه یکبار قبل ظهر یکبار هم شب موقع خواب