سلام ببخشید ایا نزدیکی در سه ماه بارداری اخر ضرر داره

۷ پاسخ

همین ک کارتونورابندازه کافیه😅😇😅

واسه کسی که طبیعی بچش میخواد بیاد خوبه چون زایمان میکنه ولی دکترها سه ماه اخر ممنوع میگنن چون باعث پارگی کیسه اب میشه و زایمان زودرس

منکه از اول بارداریم داشتم و‌هنوزم هفتع ای ی بار دوبار دارم خداروشکر مشکلی ندارم فقط رعایت میکردم عمیق نبوده

ن من سردومی تاآخرش داشتم ...ولی بازمراعات کن

اینو باید از دکترت بپرسی برای بعضیا سه ماه اول و اخر ممنوعه ولی بعضیا ازادن بستگی به شرایط خودت داره اگه دکترت بهت استراحت مطلق نداده و چیزی نگفته مشکلی نیست

دکتر به من گفت از ماه 8 نزدیکی نداشته باشم .سه ماه اول هم گفته بود نزدیکی نداشته باشم .ماه 4 تا ماه 7 به شرط اینکه هفته ایی یه بار یا 10 روز یه بار باشه ایراد نداره

من که ماه دیگه بایدزایمون کنم وازهمون اول ماهی دوبارنزدیکی داریم تاالان ولی مراعات میکنیم به گونه ای که به جنین اسیبی نرسه به نظرمن بهتره دهانه رحم بازوگشادمیشه وموقع زایمون راحت تریم