۷ پاسخ

شربت نیستاتین از داروخانه بگیر،هر۶ ساعت۱۰ قطره بده،خوب میشه.داروی افت و برفک همینه

سلام.من یکماه نیستات زدم خوب نشد میرفتن دوباره میومدن بردم یه دکتر دیگه یه محلولی داد هر شش ساعت چهارقطره باید میریختم تو لپش خیلی بهترشده الان

یه دارویی هست داروخانه داره واسه برفک دهن اسمش تو ذهنم نیست
اون خوبه بگیری

نیستاتین بگیر پودره تاجای نشانگر شیشه اب جوشیده سردبریز خوب بهم بزن هر6ساعتی باگوش پاکن بزن کل دهنشو دوروزه خوب میشه حتی متخصصم پرسیدم گف اشکال نداره بزنی
فقط اولش خوب شیرش بده سیرشه بعدش بزن تا20دقه بمونه اثرکنه یاوقتی خابه بزن

بهتره ببری دکتر تا قطعی برطرف بشه

متخصص ببر بهش شربت میده قبلا دخترمم اونجوری بردم دکتر خوب شد

ببرش دکتر عزیزم