۴ پاسخ

سلام عزیزم نی نی ها معمولا تا دو ماهگی الگوی خاصی برای خواب ندارن یه کم خودتونو خسته کنید تا خوابش مرتب بشه بعد دیگه خودتون راحت میشید مثلا وقتی شب خواست بخوابه نگذارید نیم ساعت طولش بدید تا بخوابه هر شب کاری کنید که نیم ساعت دیرتر از شب قبل بخوابه با این ترتیب بعد از حدود چند هفته ساعت خوابش میرسه به اخر های شب و اینقد خسته میشه که راحت تا صبح بخوابه
یه چیز دیگه اونم اینکه شب و روز رو یادش بدید وقتی در طول روز خواست بخوابه صدای تی وی رو نبندید و اتاقشو تاریک نکنید اما برعکس شب از ساعت ۱۰ اونو ببرید به یک اتاق اروم و تاریک و سعی کنید بخوابه هر چی هم خوابوندی و بیدار شد نا امید نشو به این کار ادامه بده تا عادت کنه شما میتونید چای بابونه بخورید یک ساعت قبل از خواب و بعد به نی نی شیر بدید خاصیت خواب اور بودنش روی اونم تاثیر داره اینا برای من جواب داده ماشالا دخترم از ۱۱و۱۲ میخابه تا ۹ صبح اما دو ماه اول واقعا سخت تلاش کردم تا اینجوری عادت کنه الانم دو ماه و ۲۵ روزشه یه کم سخته اما واقعا ارزششو داره امیدوارم به دردتون بخوره

عزیزم شما باید بااون هماهنگ شید تا ۲ ماه معمولا همینطوریه

عزیزم نوزاد هر۲ساعت یک بار اوایل هر یک ساعت یکبار شیر میخواد اصلا به این فکر نکن شب شیرش بدی بخوابه صبح دوباره بیداربشی شیر بخوره
پسرمن اوایل هر یک ساعت و نیم بیدار میشد برای شیر الان که رفته تو ۳ماه اگه ۱۲ شب خوابش ببره ۴ونیم بیداره برای شیر
میگن برن تو ۶ماه خوب میشن
بعدم ساعت خواب یکی تو همین برنامه گفت از۴ماه تنظیم میشه
روزا که بیداره باهاش بازی کنید نخوابه تا شب راحت بخوابه ولی این برای بچه های سن بالاتر نه۱۸روز

سلام من مسرم دو ماه و نیمش شده روزهای اول مثل شما بودم ولی به مرور خیلی بهتر میشه اگه رفلاکس یا مشکلی نیست به زودی خوابش خوب میشه نگران نباشید