۱۴ پاسخ

اره میشه اگه اشتباه نکنم پسره اما اگه نی نی سمت چپه پسره

اره عزیزم صد درصد ۱۲ هفتگی زیاد باشه پسره دفعه بعد سونو انومالی ۱۴۰ باشه قطعی گل پسره بیشتر ۱۴۸ باشه گل دختره

نه عزیزم هر بچه با بچه دیگه فرق میکنه حتی خواهرها باهم و برادرها باهم فرق میکنن

پسر داری مبارک باشه انشاءالله که سالم به دنیا بی اید

سلام اره عزیزم هفته های اول بارداری از ۱۶۰بالاتر باشه نزدیک ۲۰۰باشه صددرصد پسره

من ۱۷۳ بود دختر بود

منم امروز ان تی رفتم ضربان قلبش ۱۸۰ بود میشه عکس سونو ان تی شمارو ببینم اخه گفتین آنومالی پسر بوده دوسدارم بدونم نی‌نیم چیه😍

سلام گلم میشه بگید بچتون چی بود ضربان قلبش ۱۸۰بوده

میگن ضربان بالای 150 به بالا دختره قلب دختر تند تند میزنه
از اون پایین پسره

سلام میشه بگین بچتون چی بوده؟؟

ماله منم 175 هسش😁

عزیزم ضربان قلب جنین منم دکتر گفت ۱۸۰ هس دکترت گفت طبیعیه ؟ من خیلی استرس دارم لطفا جوابمو بده

من دوقلو دارم. دوازده هفته ک رفتم گفت یکی پسره. ولی اونیکی معلوم نمیشه احتمالا دختره ضربان روهم یکی 142 گفت یکی هم152. حالا نمیدونم کدوم مال پسره بود

ضربان هیچ‌ربطی نداره به جنسیت اینم‌بگم نینی من سمت راسته ولی پسره