۳ پاسخ

سلام .
من میرم چمران برای زایمانم فوق العاده هم عاالیه .اتاق خصوصی میگیرم هزینه اشم زیر صد تومنه خیلی عالیه .
من که خیلی تعریفشو شنیدم هم کادر پزشکی هم خود امکانات بیمارستان رو. رفتم یه بازدیدی هم کردم دیدم حقیقتا قابل تعریفه

مهدیه شوش هم عالیه به نظر من ولی الان بیمارستان های دولتی فقط طبیعی زایمان میکنن خبر داری

سلام من میلاد بودم بادفترچه تامین اجتماعی رایگان بود همه جورم بیمارستان عالی و تمیز وپرسنل فوق العاده بهت رسیدگی میکنن دکتراشم خوب بودن