۲ پاسخ

نگران نباش زنش هم حرکت محسوب میشه به پلو چپ بخواب قبلش یه چی شیرین بخور و حرکتاش دریک ساعت 5تا وبیشتر خوبن
عزیزم چیزی که علم میگه اینه
درنیم ساعت نیازی نیست 5تا باشه تا یک ساعت چک کن
به نظر من تا چند دقیقه اول از 5تام بیشتر میزنه

عزیز دلم اول خونسردی خودتو حفظ کن چون استرس خودش نمیذاره بچه تکون بخوره بعدشم یه آبمیوه شیرین بخور و به پهلو چپ دراز بکش تا نزدیک های دو ساعت سعی کن تحمل کنی ببین خر نیم ساعت چند تا تکون می خوره، تو نیم ساعت 4 5 کافیه حتی اگه خفیف و کم باشه