۴ پاسخ

سلام عزیزم هیچ فرقی نداره من سر بچه ی اولم بهداشت گذاشتم رایگان بود.سر بچه ی دومم ۳۰۰هزینه کردم هیچ فرقی هم نداره.

عزیزم برو مطب بهتره به بهداشته

سلام گلم هیچ فرقی نداره .اتفاقا تو مرکزبهداشتا بیشتراهمیت میدن .بستگی به بدن خودتون داره که بهتونذسازگارباشه یانه .یکی ازدوستای من خصوصی رفت گذاشت بعدچندسال که خواست برداره .مجبورشدکورتاج کنه.

سلام بنظرمن فرقی نداره اصلا.یکی ازفامیل های توبهداشت گذاشت باهزینه کمه.اونیکی رفت توشخصی گذاشت. به خونریزی افتادرفت درآورد.ازاونیکی توبهداشت میزارن راضی ترهستن.