۷ پاسخ

۲۵قطره بدین به من که گفتن از اول همون ۲۵قطره روبده نگفتن از کم شروع کن ولی شماکم کم بده وحین دادن خیلی مواظب باشین چون روغنیه خوردنش خیلی سخته

یک سی سی ک معادل ۲۵قطره است

من بهداشت بهم گف ۲۵ ولی دکتراطفال بردم گفت فعلا۱۵قطره بده شماهم همین کاروکن الان ۱۵قطره میدم تا۲۷روزگی نی نیم برم ببینم دکتراطفال تغییرمیده یانه

باید از روزی 5تا قطره شروع کنی تا به 25 که رسید دیگه 25 بدی نه یه هو 25 بدی

25قطره بایستی بهش بدین

25قطره همین یک سی سی

عزیزم باید روزانه۲۵ قطره بدی ولی چون این قطره چربه نمیشه ۲۵ تا را یکدفعه به بچه داد پس باید صبح و ظهر و شب بهش بدی و هر سه بار ۸ قطره . می توانی دو یا سه قطره از شیر خودت را بدوشی و با قطره مخلوط کنی و به بچه بدی . این را داخل کلاس بهداشت به ما یاد دادن .