۲۲ پاسخ

سلام انبرنسا استفادش در بارداری برای جنین خطرناکه شنیدم باعث خفگی جنین میشه شما اویشن دم کن با اویشن خودتو بشور

سلام عزیزم سعی کن تا میتونی لباس زیر نپوش خودش باعث عفونت ميشه لباس آزاد بپوش و پماد واژینال استفاده کن منم استفاده کردم تو بارداری دکتر گف مشکلی نداره

واااااا کی گفته عنبرنسارا دود کن...توروخدا گوش نده...عنبرنسارا باعث میشه به خونریزی بیفتی و خدانکرده سقط کنی...من کیست 5سانتی که داشتم و با عنبرنسارا دود انداختم

عزیزم عنبر نسارا در بارداری سقط اور و ریسک زیادی داره برو دکتر دارو استفاده کن حتی پماد واژینال هیچ ضرریم نداره

چرا دارو نتونی مصرف کنی؟
یعنی دکترت گفته؟
من الان عفونت داشتم بهم پماد داد

عزیز جان از ژل شستشو استفاده کن هفته‌ای دوبار.. لباس زیر رو هر روز عوض کن..موقع شستشو هم حتما خودتو خشک کن..کلا یه جورایی رطوبت رو از خودت دور کن کم کم از بین میره..حتما هم لباس زیرتو جلو نور آفتاب بزار..

سلام.نه واسه جنین مشکلی نداره بازم اگه میترسی میتونی پیش دکتر بری پماد داخل واژن بهت بده واسه عفونته اونم خوبه مشکلی برات پیش نمیاد.زمان قدیم که دارد نبوده از همون انبرنسارا استفاده میکردن دیگه نترس مشکلی پیش نمیاد فقط زیاد دود نزار بره کم باشه

سلام عزیزم رفتی دکتر وقتی بهش گفتی مشلتو برات آزمایش گفت و با نتیجه ی آزمایش دارو داد یا اینکه بدون آزمایش دارو تجویز کرد و اینکه چ دارویی تجویز کرد آخه منم همینارو دارم ب همراه سوزش و خارش اما دکتر میگه آزمایش بدم تا دارو بده ک منم بودجشو ندارم هر ثانیه ی آزمایش و سونو مینویسه

ماه پنجم مگ بچه سقط میشه باعنبر نسارا

انبرنسار باعث سقط جنین هم میشه

من عفونت داشتم دارو دادن خوب شدم.البته عفونت قارچی توی واژن

عزیزم من کاری ک برا خودم انجام دادمو میگم، میدونی عسل خاصیت درمانی عفونت داره، یکم اطراف واژنت بزن هم یکمی با سرنگ داخل واژن بزن، هیییییچ ضرری نداره.

خوب نیست برا بچه ضرر داره

اصلا استفاده نکن خدایی نکرده سقط میشن

ببخشید یه سوالی شما گفتین بوی بد حس میکنین در ادرارتون فقط بوی بد حس میکردین یا سوزش یا خارش هم داشتین چون منم تو ماه سوم هستم بوی خیلی بدی میده ادرارم میترسم مشکلی باشه

من یه بار سرما خوردم و با انبر نسا خوب شدم و هیچ مشکلی هم نداشت بر عکس خیلی هم خوب هست

عزیزم برو دکتر بهت دارو میدن

عنبر نسا باعث سقط میشه عزیز خونریزی میندازه.اصلا دود نکنی.سفالکسین دکترم بهم داده واسه عفونت.ترشح هم عادیه اونایی ک عفونتم ندارن ممکنه ترشح داشته باشن.اگه زرد یا سبز و خیلی بدبو بود خطرناکه

وای کی گفته
عنبرنسا باعث سقط جنینت میشه نکن با
ادم به هرنسخه حرفی گوش نمیده فقط دوش یه دوزدرمیون لباس زیرنپوش توخونه اصلا خودتو بعددستشویی بادستمال خشک کن آب ذغال اخته والوجنگلی خوبه البته کم ک فشارت نیوفته ازپیازسیر توبارداری پرهیزکن چون هم نفخ هم بوی بدعرق واژن میاره شیرتم بدبومیکنه

سلام من شنیده ام هندوانه خوبه برای عفونت و مایعات زیاد بخور لباس زیر استفاده نکن

وا عنبر نسا باعث سقط میشه که عزیز من،منم تو بارداری قبلیم عفونت داشتم رفتم پیش متخصص دارو داد خوب شدم چرا فک میکنی دارو نمی تونی بخوری

باعث سط جنین میشه