۱۲ پاسخ

سلام
شبا ۷ تا انجیر قبل خواب بخور
۷ تا زیتون صبح
آلو یا قیصی بخور
صبح ناشتا یک تا دو لیوان آب ولرم مایل به داغ بخور
میوه و سبزی تو سبد غذاییت باشه
غذای خشک و یبوست زا کم بخور مثل برنج خشک یا ماکارانی
روزی چند لیوان آب ولرم مایل به داغ بخور
ناشتا بعد آب جوش سعی کن دو یا سه تا میوه بخوری
نان سفید کم خونی و یبوست میاره
سنگگ استفاده کن
همیشه سالم و شاد باشی

میوه و مایعات زیاد بخور. گلپر، پرترشاله، کیوی لواشک ...صبح ناشتا یه لیوان آب جوش ولرم بخور

سلام بهترین درمان یبوست گل سرخ محمدی که دم کن بخور،خیلی خوب جواب میده،و شیر هم زیاد بخور

حتمابرو دکتر شقاق داری

منم دقیقا همین بودم, یکی از دلایل تشدید شقاق ترس از دفع مدفوع که اون هم یبوست رو تشدید می کنه,شربت منیزیوم هیدروکسید سه قاشق بخورید با یک لیوان آب ولرم,تا مدفوع نرم بشه,مدفوع رو نگه ندارید,این شربت رو بخورید حتما,اگه مدفوع سفت باشه روی شقاق رو می کنه، و نمی زاره زخم ترمیم بشه,قبل دفع هم داخل مقعد رو چرب کنید و اگه خیلی درد داره ژل لیدوکایین بمالید,هیچ کدوم رو شیر دهی اًر منفی نداره

سلام ژله هم خوبه من خودم باژله خوردن هر روز جواب گرفتم

منم دارم ولی هیچ وقت خوب نشدم😭

چیزای آبکی زیاد مصرف کن بعد دسشویی اگه دردی احساس کردی کمی روغن بادام بزن و روغن تره خوب میکنه

من همه را ها رفتم ولی جواب نگرفتم فقط روغن زیتون ببخشبد به مقعد میزنم البته روغن زیتون ماساژی و شربت لاکتولوز خیلی عالیه من جواب گرفتم

سلام عزیزم شربت انجیر ووشربت منیزیم که بعداز عمل سزارین بهم دادن میخورم الویا البالویاقیصی تواب میریزم گل کاشان عالی

سلام گلم خوبی سزارین بودی من سزشدم ولی یبوست نگرفتم انجیربخور برگه زردالو خیس کن بخور

سلام عزیزم من یبوست شدید داشتم ک با لواشک و الو اینجور چیزا اکی میشدم