۶ پاسخ

همیشه یه بیسکویت یا نون تست پیشت باشه بخورم تأ آب دهنت جمع شه.

منم همینجوریم هرراهی رو بگید هم امتحان کردم اصلا فایده نداره خیلی حس بدیه عصبیم کرده دیگه

اشگال نداره منم مثل تو بودم همش دهنم تلخ بود ولی یه ابنباتی شکلاتی بزار دهنت بعد چهار ماه خوب میشی 😉

منم اینجوریم دقیقا.میخوام بدونم جنسیت بچتون مشخص نشده ؟

عزیزم راه و چاره ای نیس چون زنداداش منم اینجوری بود که حتی نمی تونست آب دهنش رو قورت بده من از چند نفر شنیدم آب دهن تلخ برا افرادی که نی نی شون پسر

منم اینطوری بودم عزیزم تحمل کن چهار ماه وپونزده روزت تموم بشه ب احتمال زیاد خوب میشی قرقورت میخوردم اب دهنم یکم کنترل میشد امتحان کن عزیزم غذام ک نگم برات اصلا نمیخوردم ..انشالله بهتر میشی