۵ پاسخ

سلام، من استفاده کردم، فقط متابولسمو میبره بالا، واسه بچه تون ضرر نداره، روی اشتهام تاثیر چندانی نداشت، بدون رژیم هم اصلا تاثیر نداره، من هم دمنوش میخوردم هم رژیم داشتم، زیر نظر متخصص تغذیه، هم ورزش میکنم، اینطوری لاغر شدم، ۱۵ کیلو کم کردم. بدون رژیم و ورزش تاثیر نداره. در ضمن رژیم گرفتن سرخود مادر رو ضعیف میکنه، نه بچه رو. چون اگر تغذیه ی مناسب نداشته باشید شیر کافی برای بچه از ماهیچه ها و استخوانهاتون تامین میشه، و این فقط به ضرر مادر هست، مطمئن باشید هیچ رژیمی به بچه آسیب نمی زنه. واسه خاطر خودتون باید زیر نظر متخصص برنامه ی غذایی داشته باشید.

منکه استفاده نکردم خداروشکروزنم مناسبه😊

اصلا نیازی نیست بخوری همین که خودت بچتو شیر میدهی باعث لاغریت میشه شک نکن خودم۸۰ کیلو بودم چندروز پیش وزن کردم ۶۷ کیلو شدم

من دارم استفاده میکنم فکرنکنم ضرری داشته باشه چون به من گفتن از وعده های غذائیت کم نکن اصلا

عزیز من دیگه چیزی نمونده تا دوسالگیش که بذار وقتی از شیرگرفتیش رژیمتو شروع کن
طفلی گناه داره ضعیف میشه