۸ پاسخ

من داشتم بعد نزدیکی
دیگه نزدیکی نکردم خوب شدم
ولی ترشحات هست مخصوصا ماها اول که رحم داره جا باز میکنه

سلام گلم حتمابرودکترعادی فکرنکن

عزیزم برو دکتر تا خیالت راحت شه

ترشح صورتی، قرمز یا قهوه ای، یعنی لکه بینی. خیلیا دارند. دلایل ناشناخته داره. متخصص زنان، شیاف پروژسترون میده، دیگه خودش میگه هر چند ساعت استفاده کن. شیاف جلوگیری میکنه از سقط. به متخصص بگو

من هم داشتم تا هفته ۱۴ ۱۵ اما خوب شدم اصلا هم نزدیکی نداشته باش استراحت کن فقط خودت و تقویت کن و شیافت بزار اصلا هم نترس خوب میشی

ترشح قهواه ای صورتی و قرمز لکه بینی خیلی مواظب باش استراحت کن نزدیکی هم نداشته باشه اگه تونستی فردا حتما با دکترت تماس بگیر باهاش مشورت کن

۳ماه اول عادی این لکه ها منم داشتم و استراحت مطلق بودم که فقط برای دستشویی پامیشدم و شیاف واژینال که دکترم تجویز کرد استفاده میکردم

باید بری دکتر معمولا میرن پیش متخصص