۲۳ پاسخ

خداروشکرخدا کنه همه خانوما دامناشون سبزبشه بسلامتی دنیاش بیاری عزیزم خیلی خوشحال شدم

سلام عزیزم بارداری مبارکت باشه بچتم پسره چون خط دومش کمرنگه 😊

سلام عزیزم دوروز دیگه بزن پررنگتر شد صددرصد مثبته مال من همیطوری شد سه تازدم پررنگتر شدن امروز رفتم آزمایش مثبت شد انشاالله که بسلامتی باشه

عزیزم بسلامتی بله بارداری مبارک باشه

سلام عزیزم مبارکت باشه گلم انشالله به سلامتی

سلام رفتی آزمایش؟

مثبت عزیزم...مبارک باشه ایشالله بارداری خوبی داشته باشی

آره عزیزم برا منم اونجوری بود و مثبت شد انشالله برا شمام مثبته

سلام عزیزم بله مثبته مبارکه

بعله عزیزم مبارکه بارداری

مبارکه عزیزم داری مامان میشه خدایا شکرت

مبارکت باشه گلم مثبته انشاالله بسلامتی

عزیزم مبارکه بارداری خیلی مواظب باش استراحت کن کاره سنگین انجام نده

سلام مبارکه خدا روزی همه ی آرزومندا بکنه

ژووووون ژووووون مبارکه مامان شدی.حالا دستا بالا لایک لایک💃💃💃💃💃💃

ای جااااان😍😍😍مبارک باشه🥰

مبارکت باشه گلم

اره عزیزم مبارکه بارداری.
بسلامتی باشه.
از منم همینجوری بود.
مواظب خودت باش

مبارکت باشه عشقم

مبارکه عزیزم بارداری

عزیزم مثبته من دوماهه بودم یه خط خیلی کمرنگ افتاد از شما ک خیلی پررنگه

بله عزیزم ،حتما ازمایش خون بده تا خیالت راحت بشه،مبارکت باشه عزیزم

بله عزیزم خوشبختانه باردار هستی چقد ادم انرژی میگیره😍مارم دعا کن