۱۲ پاسخ

منم مث شما بودم ماه قبل قرار بود بشم امل هنوزم نشدم. منم دقیقا جرأت نمیکردم تست بزنم. اما بالاخره زدم و جواب منفی بود. ولی کاملا طبیعیه. دختر خاله همسرم هم گفت منم مثل تو بودم ۳بار پریود شدم بهدش تا ۱ سال نشدم

تا پایان شیردهی هم شاید پریود نشی..نگران نباش

عزیزم برو دکترزنان بهش بگو و خیالت راحت تره

عزیزم منم بعداز4ماه پریودشدم دوماه شدم بعدالان دیه نشدم گفتن طبیعیه تابخوادهورمونامیزون بشه طول داره

اگ پریودشدی ماه بعدنشدی حتماپیگیرشو.شایدباردارباشی چون من توشیردهی باردارشدم

اره بعضی ها بدنشون اینجوری ولی یه تست بده مطمئن بشی

منم بعد زایمانم تا پنج ماه نشدم بعدش هر دوماه پریود میشدم الانم که در یک ماه دوبار خونریزی داشتم عادی عزیزم

منم دقیقا بعد ۶ ماه ی بار پریود شدم ماه بعدش نشدم کم کم خوب میشه

من شیر خودم به بچم دادم فقط ولی بعد چهل روزگی پسرم فوری پریود شدم بعذش هر ماه مرتب 28روزه....ولی مامانم میگفت تا شش هفت ماه نشده و تو فامیل داریم کسایی که یکسالم نشدن...نمیدونم جرا من اینقدر زود پری شدم ...سزارین هم بودم..البته بچه ام زود بدنیا اومد و ضعیف بود چون مجبور شدم استراحت نکنم و کلی بهش برسم فکر کنم بخاطر همین زود پری شدم چون میگن از استرس و کم خوابی و خستگی هم هست

اگه شید خودت روبه بچه میدی عادیه تا بچه شیرمیخوره پر بودی نامنظمه

نه عزیزم طبیعیه نگران نباش

تست رو بده چون بعد یک بار پریودی احتمال حاملگی صد درصده