۷ پاسخ

قد و دور سرش به نظرم خوب اضاف کرده ولی وزنش کمه بچه من ۲۹۰۰ بود الان ۵۷۰۰ ئه تازه حس میکنم خیلی سبک و لاغره

قدش خوبه ولی وزنش کمه عزیزم

سلام عزیزم خوبی خانومی شما چیکار کردی که وزن بچه ات بره بالا موقع تولدش وزنش کم بود

نه عالیه
مال تقریبا همین بود
۳۸
۴۵۰۰
۵۶

رشد قدش خوب بوده ولی وزن گیریش یکم کمه اگه با شیر خودتون تغذیه میشه شاید شیرتون کمه میتونی کمکی شیر خشک بهش بدی

بچه منم قدش و وزنش مثل بچه شما بود ولی دور سرش ۳۶ بود..دوماهگی قدش ۶۰ وزنش ۵ ونیم دور سرشم ۳۹ بود

دختر من وقت.تولد 3کیلو بود قدش 47 دوماهگی شد 5600وزنش وقدش 58 دور سرش یادم.نیست ولی گفت عالیه همه چیش فکر کنم دور سرش39بوددوماهگی