۴ پاسخ

سلام عزیزم قرص زینک پلاس بخور خیلی خوبه نگران نباش در میاد باز

سلام عزیزم منم دخترم ۴ ماهش شد ریزش مو شدید گرفتم جوری ک جلوی سرم کامل خالی شد و کف سرم معلوم بود من هم قرصامو خوردم هم صبر کردم خودش خوب شد خداروشکر
نگران نباش

مثل اینکه طبیعیه منم مشت مشت ازم مو میریزه ویتامینای دوران بارداری باید بخوریم و آب زیاد بخوریم و رژیم سالمی ام داشته باشیم کاریش نمیشه کرد باید صبور باشیم ازین دوره رد شیم

سلام گلم منم همینجوری شدم دکتر بهم زینک و مولتی ویتامین کلسیم داده فعلا ک دارم میخورم چیزی مشخص نشده