۴ پاسخ

سلام دوست عزیز
گردو و کشمش،میوه هایی مثل توت سفید وسیاه،هندوانه،هلو و...سرشار از اهن و منیزیم هستن مخصوصا هلو که کالری بالایی داره
دسرهایی مثل شله زرد،حلوا،شیر برنج،فرنی ،حریره بادام هم مقوی هستن.
اگه گل پسرتون مغزهایی مثل بادام دوست داره تو اب خیس کنید پوستش رو بگیرید خلال کنید بهش بدین که برا استخوان سازی عالی هست.
کیک های خانگی،کشک،عناب،سنجد هم برا استخوان بندی و افزایش وزن خوبه.

موز.بسکویت مادرتوشیرقاطی کن مغزگردوبادام توشیربرنج بریز بده

فرنی با شیره خرما یا انگور یا سه شیره . بیسکوییت مادر بریز تو شیر خرما و کنجد هم بریز بده بهش . مغزیجات . میوه که کلا باید بخوره . اگر یبوست نداره شیر موز با پودر پسته . حلوا . کاچی . شله زرد . شیر برنج . بستنی . میتونی میوه بریزی توی بستنی وانیلی . بستگی به ذائقه بچه هم داره البته من بین صبحانه و ناهار میوه میدم عصر هم دیگه هر کدوم از اینا که بتونم درست کنم بهش میدم . کره مربا و کره عسل هم میشه عصرانه بدی

سلام اتفاقا سوال منم بود دخترمنم دوهفته دیگه دوسالش میشه میخاستم بدونم میان وعده خوب و مقوی چی بدیم