سلام خانما کندور برا کی بخوریم برا هوش جنین خوبه

۸ پاسخ

امروزه میگن کندر اصلا، چون قرص اسید فولیک میخوری تداخل داره با کندر، سعی کن هر روز بروکلی، بادوم، تخم مرغ بخوری، باهوش میشه‌ .

گفتن ماه سه اما این قضیه رد شده و خیلی کم باید خورده بشه چون باعث بیش فعالی میشه

من شنیدم که خوب نیست چون اسیدفولیک مصرف میکنی باعث پیش فعالی میشه

اگه نخوری خیلی بهتره. کندرباعث میشه بچه بیش فعال بشه

اگه توشهری هسین که جزوشهرهای گرموخشکه به هیچ عنوان نبایدکندرخورد

زیاد نخوری،اگه اسید فولیک مصرف میکنی اصلا نخور ، باعث بیش فعالی و بزرگ شدن دور سر ،میشه البته خیلی زیاد خوردنش

سلام
من از مادربزرگم شنیدم که فقط تو سه ماهگی میشه خورد اونم به مدت دو هفته!
بیشتر بخوری باعث بیش فعالی بچه میشه..‌‌

اگر اسید فولیک میخوری نخور عزیزم بچه لب شکری میشه خدایی نکرده اگر نمیخوری هفته ای به اندازه یه عدس بخور