۱۰ پاسخ

سلام عزیزم ن طاقت بیار تا زایمانت

من رنگ کردم دیگه خودت میدونی

ن عزیزم ضرر داره تو ک تحمل کردی ای سه ماه رو هم تحمل کن

عزیزم رنگ مو کلن شیمیایی برای بچه ضرر داره

بهتر بعد زیمان رنگ کنه اینجوری خیالت راحتی که بعد که به دنیا امد مشگلی براش پیش نمیاد

توروخدا نزارین من سر پسرام گذاشتم هردو مشکل تنفسی داشتن میزاشتن تو دستگاه

ععع منم هفته ۲۵ ام الان منم نمدونم رنگ کنم یانه

نکنی ی وقت بذار برای هفته سی به بعد...البته دکترم بهم گفت بعد ماه پنج مشکلی نیست..ولی بچه به رنگ شیمیایی واکنش نشون ميده گناه داره خو

سلام نه نمیتونی

رنگ مو مواد شیمیایه که راحت جذب پوست میشه و واسه جنین ممکنه خطر داشته باشه
حالا از هفته 36به بعد میگن اگه رنگ بزاری ایرادی نداره
اصلا به نظر من توی بارداری رنگ نزار سلامتی نی نی مهم تره