شیرخشک سوپرامیل هوبه یا اپتامیل قیمت هرکدوم چنده

۵ پاسخ

سوپرامیل چرب تره. ولی اگر عالی تر بخوای بیومیل پلاس بگیر غنی از امگا هست تنها شیرخشکی هست که امگا 3 و 6 داره. و از لحاظ آهن و چربی از تمام شیرها بیشتره. جدول تغذیه پشت شیرها رو ببینی خیلی بهتر از تمام شیرها هست. شیر غنی و کاملی هست وزن دهی خوبی داره رفلاکس و یبوست هم نداره

سوپرامیل هم سی.تومنه

من اپتامیل میدم راضیم خیلی خوبه ببین ب بچت چی میسازه

کدوم وزن دهیش بیشتراخ هرکی دخترمو میبینه میگه خجالت نمیکشی اینو ب دنیااوردی

سلام عزیزم من اپتامیل جونیور میدم ۳۰ هزار