۴ پاسخ

اره درست حس کردی چون فکشون ضعیفه دوتا مک بزنن میخابن ماساژ بده فکشا تند تند شیرش بده امه کم میخوره معدش اندازه یه گیلاسه سریع پرمیشه ولی تند تند شیر بده ماساژ بده

من خیلی خیلی کم شیر بودم اولش حال نداشتم شیرش بدم ولی شبا میدادم که شیرم زیاد شه الان خیلی خوب شده خداروشکر هر وقت هم کوچیک بود احساس میکردم شیر ندارم بهش ترنجبین یا آب جوش نبات میدادم ولی خیلی کم مگه بچه چقدر معده داره سیر میشه مطمئن شید آروغ نداشته باشه دلش درد نکنه فکر نکنم دلیل گریه این باشه

من شبها این حس رو دارم دوساعت مک میزنه بنظرم اشکال نداره خیلی محتاطانه یه وعده شبها بش شیر خشک بدی .به بچه من که نمیساره متاسفانه

اگه شیر خورد گذاشتی پایین گریه میکنه یا بیقراری میکنه درسته شیرت سیرش نمیکنه نوزاد منم اینجوری بود رفتم دکتر براش شیرخشک کمکی ریخت