۲۰ پاسخ

من بچه بودم یه زن فالگیری اومد خونمون تادید شکم خدابیامرز مادرم بزرگه به بابام گفت بزارفالتوبگیرم بابام بخاطر دل اون زن نشکنه گفت باشه

خانمه شروع کردبه فال گرفتن گفت آقا سالت ساله امسالت بعض پارساله زنت حامله میشه بچشم پسر میشه یا دختر بابام هم عصبانی شد گفت خانم حالایا پسرمیشه یادختر کره خر که نمیشه

حالا بالانسبت شما مهربونااااا...دعاکنین بچتون سالم باشه بخدا جنسیتش فرقی نداره

سلام عزیزم من سرجفت بچه ام داشتم دوتاشونم دخترن فکرنکنم جنسیت به این چیزا ربط داشته باشه

لکه بینی ربطی به جنسیت فرزند شما نداره عزیزم انشاالله به زودی بری سونو و بفهمی نینی دختره یا پسر 😍

بله منم لک داشتم ولی نی نی من دختره

من داشتم بچم هم دختر بود ربطی به این چیزانداره

من لکه بینی و خونریزی داشتم بچم دختر بود

منم لکه بینی دارم مامانم میگه بچت پسره اما نمیدونم منم زیاد این حرف شنیدم

منم دوستم لکه بینی داشت ودختر داره،من که خونریزی داشتم چیه؟😂😂

بله دختر عموم و خواهر خودم

من دختر داشتم تا ۱۳ هفته لکه بینی داشتم

من اوایل بارداریم لکه بینی داشتم بچم هم دختره جنسیت بچه ربطی به لکه بینی نداره

منم لکه بینی دارم وبچم دختره

من سر دختر اولم هم لکه بینی داشتم هم ترشحات زرد زیادی داشتم

دخترداییم وجاریم هردوشون لکه بینی داشتن بچشون دختربودولی فکرنکنم ربط داشته باشه به جنسیت

آره من سر دخترم لکه بینی داشتم ،بهم گفتن بچه پسره ولی دختر شد

دکتر میگه اوایل بارداری اگه لکه داشته باشی یکی از دلایلش جنسیت پسره

لکه بینی درهفته هفتم خطر ناک نیست

لکه بینی خطر ناک نیست

عزیزم اصلا ربطی نداره چون منم لک دیدم دختر دارم بعدم لک بینی در ماه های اول دلیل زیاد داره یکیش لانه گزینی

اره من لکه بینی داشتم بچمم دختر بود