۵ پاسخ

شاید زود رفته سونو. اصلا پریود عقب انداخت و رفت سونو؟ اگر زودتر از موعد پریودش رفته، مثلا دو سه هفته بارداری بوده، زود بوده فکر کنم. هفته پنج معمولا همه سونو میکنند

منم خارج رحم حامله ام البته من خونریزی و درد شدید داشتم و چهار هفته هم بود و تو سونو مشخص نکرد،ان شا الله ک از شما خیر باشع

بله احتمال داره که نشون نده عزیزم برای منو هم تو دو هفته تو سونو نشون نداد و گفتن کیست تو تخمدان راستت داری ولی باردار بودم

سلام عزیزم منم دقیقا همین مشکل رو دارم شنبه وقت سونوی دوممه انشالا که برای هردوتامون خیر باشه

من فقط میدونم که تا عدد بتا به بالای ۲۰۰۰ نرسه ساک حاملگی نشون داده نمیشه.