۹ پاسخ

من اولی رازی بودم که واقعا عالی بود و چقدر رسیدگی کردن.
دومی هم میرم امیر کبیر.
با اینکه راحت میتونم برم خصوصی اما خود دکترم گفت فقط پول حروم کردنه.هیچ فرقی باهم ندارن.
و از دیگرانم که پرسیدم دقیقا همین بود.همون کارهای که برا من انجام دادن تو بیمارستان خصوصی هم انجام میشه.

بنظرمن بیمارستان امام خییلی عالیه من دوتا بچه هام اونجا زایدم ،تازه سزارین ،زن داداشم طبیعی زایمان کرد خییلی خوب بود ،خیلی مجهزه ،دستکاه هم داره ،رایگان هم هست بیمارستان خصوصی فقط پول میگیرن هیچ فرقی نمیکنه ،دخترهمسایه امون رفت اونجا سزارین کرد مثانه اش سوراخ کردن ،بیمارستان اریا

اگه نظر منو میخوای ،اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری حتما برو خصوصی،هم آریا خوبه هم مهر.اصلا دولتی نرو ک اصلا تعریف خوبی ازشون نشنیدم.

برو بیمارستان امام ،خیلی نسبت به بقیه بهتره

برو امام ، اونجا خیلی بهتر رسیدگی میشه

بیمارستان آریاواروندخوبه اگه ازلحاظ مالی مشکلی ندارین،امیرکبیرهم بدنیست مثل اینکه تازه ساختنش
من که خودم اروندمیرم پیش دکترم میمونم

بیمارستان امیرکبیر عالیه هم جدیدساز و هم دکترا خوبی داره...من خیلی از آشناهام اونجا زایمان کردن

منضورتون امیر کبیر یا اون یکی دیگس شما انجا زایمان نکردین

عریزم بیمارستان امیرالمومنین میگن خوبه