۱۰ پاسخ

سلام عزیز هر جور خودتو و نی نیت راحتی اینجوری شیر بده. اصلا به حرف اطرافيان گوش نده که همه خودشونو علامه دهر میدونن

من که از اول تا الآن که توی ماه نهم هست همیشه خوابیده بهش شیر دادم، خداراشکر هردفعه هم بردم برای گوش و ریه هاش گفتند سالمه. میگن ممکنه بچه گوشش درد بگیره و عفونت کنه،ولی شما یه بالش کوچک بذار زیر سرش موقع شیرخوردن که توی گوشش نره هیچی نمیشه. 🤔

فقط زیر سرش ی بالش بذار موقع شیردهی

نه عزیزم بد نیس

نه گلم منم همین طوری شیر میدم چه ضرری

منم خوابیده شیر میدم هر جور نینبی راحت عزیزم

نه اشکالی نداره اگه رفلاکسی نیست.فقط مواظب باش وقتی خوابش میبره شیر از گوشه دهنش نریزه گوشش عفونت کنه

ن گلم اصلانم ضررنداره هرجوردوست داره بهش شیربده دخترمن ایستاده شیرمیخوره

سلام بچه گوش دردمیشه

منم بچمو خوابیده شیر میدم چه ضرری داره خب اینم ی مدل هس