۶ پاسخ

اشتباه منن همین بود تو گهواره خواب میرفت دوباره تکون میدادم بیکار بودم البته روزای اول بچه عادت کرد حالا باید یک ساعتی که توی گهواره هست همش تکون بدیم ولی من اگر بتونم میخوابونم کنار خودم ودستم پشتش میزنم آروم .تا وقتی خوابش عمیق بشه عزیزم اگر بچت بصدا عادت داره به کارات برس اگرم مثل من خونه رو ساکت نگه داشتی حالا گرفتاری برو تو گوشیت برای خودتم خوبه یکم آرامش میگیری باور کن من ظرفام چند روز روی هم مونده بخاطر بچه یا جارو کردن خونه ولی با خودم میگم بزرگ میشه اینقدر وقت دارم تمیز کنم خدا کنه بچه ها سالم باشن بزرگ میشن گلم سخته ولی خودمون خواستیم اونا بدنیا بیان بچه ها بی تقصیرن عزیزم منم این طوری راحت کنار پسرم تلویزیون نگاه میکنم البته غر غر ای آقامون هم تحمل ...😋😋😊😊😊😉😉😉😉🤗🤗😆😆

سلام عزیزم،،پرهام تاشش ماه توگهواره بود ،اکثراوقات هم داخل پتو مثل قدیمیاخوابش میکردیم،دوسه روز گذاشتم روپام گذاشتم گریه کنه ولی نذاشتم گهواره ،دیگه عادت کرد،کم کم سعی کردم بیشتربیدارش بزارم وسرگرمش کنم خوب خسته بشه ،خسته میشه راحت میخوابه،،اگه علائم دل درد یاهراس نداشته باشه باخستگی راحت میخوابه

پسره منم اینجوری بود تازگیا براش لالایی میزارم خیلی راحتم میخابه

عزیزم به گهواره و تکون دادنش عادتش دادی دیگه تکونش نده اگه هم گریه کرد بیارش بیرون بخوابونش دوباره بزارش تو گهواره ولی تکونش نده

سلام عزیزم ..بچه منم همینطور بود یک ماه رو زمین کنار خودم عادتش دادم خوب شد دیگه اینجور نیست ...کنار خودت باشه آرامش بیشتری داره ..زمین جاذبه داره تن بچه رو زمین آرامش بیشتری داره

از اول نباید به تکون دادن عادت میدادی.