۱۰ پاسخ

منم ریزش موی شدید دارم خونمون پره موخسته شدم

منم تا 6ماهگی پسرم داشتم ...اماالان خوب شده
قرص زینک بگیر یا قرص تقویتی یه دوره مصرف کن .

عزیزم تا نری دکتر ودرمان نکنی بزودی خوب نمیشه زینک بخور قرصهای تقویتی بخور اصلا رنگ نکن وموهاتو هم کوتاه کن

واسه منم خیلی شدید بود اما تا شش ماهگی پسرم بعدش خودش خوب شد تا شش ماهگی طبیعی واحتیاج به درمان نداره شما بهتره برید دکتر دارو استفاده کنید تقویت بشه

عزیزم مولتی ویتامین میخوری

زینک از ریزش جلوگیری میکنه

قرص تقویتی بخور من هنوزم ریزش مو دارم ،موهام کلی پر پشت بود اما الان کا ریخته،تقویتی هم جواب گوی من نبوود

منم ریزش مودارم رنگ کردم خیلی خوب شد دیگه ازقبل خیلی کمترمیریزه

سلام منم ازدوماهگی ریزش موهام شروع شده الان یه کم بهترم ،موهامم رنگ میکنم

منم ریزش مو داشتم درحد شدید ولی دوماهه که خوب شده موهامم رنگ کردم مشکلی نبود