۷ پاسخ

من بی بی لند گرفتم براش خیلی خوبه

من هم wee گرفتم هم اون دوتاش راضیم

من همین چی چی کو که میگیا دارم سینه مادری مشکلی نداره حتما درشا بد بستی اخه قلق داره بستنش بازو بسته کن چند دفعه ببین چطورمیشه

من چیکو دارم ولی این مشکل نداره شاید سوراخش گشاده سر شیشه رو عوض کن پیرکس سنگین میشه طلڦی بگیر فقط ایرانی نباشه

سلام من مارک Avent شرکت فلیپس سر شیشه ارتودنسی استفاده می کنم خیلی عالیه

فقط اینو بهت بگم وی اصلا استاندارد نیست من ی بار چک کردم سی سی اب و اشتباه نشون میده فکنم ۱۰ سی سی کم نشون میداد یعنی ۶۰ سی سی اب تو وی در اصل ۷۰ سی سی سر شیشه ی صفر تک سوراخشم اصلا خوب نیست

برای دخترم از شیشه اونت استفاده میکنم .راضی هستم. هم شیشه میگیره هم سینه ام.