۷ پاسخ

پنکک درست کن عین نونه قیافش بده دستش

عزیزم نون با چایی تلیت کن با پودر گردو با پودر مغزها حتی پودر مغز تخمه هم عالیه من خودم پودرمیکنم قاطی با تلیت چایی میدم بعضی وقتها هم بسکویت مادر میزارم توش عالی میشه

پسر منم اینجوریه هرچیزی میذارم دهنش میریزه بیرون.تخم مرغ آبپز رو له کن با بیسکویت و آب قاطی کن بده.یا تو سوپش رنده کن.شیر برنج درس کن.اولش دو سه قاشق میخورن ولی کم کم عادت میکنه.
و اینکه بچه ها دوس دارن خودشون غذا بخورن بزار جلوش بزار خودش بخوره.پسر من اصلا تخم مرغ نمیخورد ولی الان می زارم جلوش خودش برمیداره میخوره

پسر منم همینجوره بهش سیب زمینی تخم مرغ میدم یاسوپ کم کم بهش بخورون

پنکک درست کن عین نونه قیافش بده دستش

عزیزم بهش بیسکوئیت بده اگه نخوردهمون نون رده نون سنگگ باشه بهتره من گاهی به پسرم سیب زمینی با تخم بلدرچین میدم

فرینی و حریره بادوم هم خوبه باید هر کدوم بهتر می خوره بهش بدی