۵ پاسخ

عزیزم سعی کن فقط شکلات و شیرینی و اینا نخوری زردی مربوط به تفاوت گروه خونیه مادر و جنینه دنیا که اومد اگر دیدید زرده ترنجبین و شیر خشت بدید هم روده هاشو پاک‌میکنه هم کبدشو.اگر زردبش زیر ۱۳ یا ۱۴ باشه دکتر قطره میده بخوره شیرم زیاد بده ادرار کنه دفع شه.اگر بالاترم رفت که باید بره زبر دستگاه.

عزیزم توماه اخرگرمی نخور بعدشم مادرایی که گروه خونیشون اُمنفی باشه بچه زردی میگیره بعدزایمان برای زخمت اناناس نخورمیگن زردی میاره موفق باشی

مصرف خاک شیر هندوانه تاثیر داره چون باعث خنک شدن حرارت کبد مادر میشه و زردی رو تا حداقل کاهش میده

عزیزم یه انزیم تو کبد باید ترشح بشه که یکی کمتر ترشح میکنه زردی کمتر داره یکی بیشتر ترشح میکنه زردی کمتری داره بعضی نوزادا هم اصلا ترشح نمیکنه که اونا تو بیمارستان دکترا خودشون میبینن و میفهمن و بستری میشه این زردی اصلا به گرمی و این چیزا ربطی نداره اما عرق کاسنی و این چیزا بعد از زایمان تاثیر کمی داره ولی قبل زایمان هیچ تاثیری نداره و فقط با دستگاه های مهتابی از بین میره اگه زیر ۱۴ باشه بهتره خودتون دستگاه بگیرین تو خونه ولی بالاتر بود باید مراجعه کنید بیمارستان

نه خطری نداره اگرم میخواهید زایمان راحتی داشته باشید با خاکشیر مصرف کنید