۱۴ پاسخ

سلام عزیزم ،زیر گردنشو اصلا پماد نزن ،با دستمال نمدار تمیزش کن دستمال مرطوب نه دستمالی ک خودت نمدارکنی بعد نکشی روی پوستش بزارو برپار دستمالو،پماد هم برای سوختگی من همه رو امتحان کردم ،کلوتریمازول و تریامسینولون ان ان عااااااااااااااااااااااااااالیه ،کالاندولا گرفتم اصلا تاثیر نداشت

سلام کرم کانالدولا وزایلاپی خوبه

کرم کالاندولا عالیه عالی

پماد کالاندولا. ان ان. کلوتریمازول همشون کورتون هستن ضد التهاب دارویی ک استفاده میشه هرچی کمتر استفاده شه بهتره

سلام ان ان باکالاندولا وپمادآد

من از ان ان استفاده کردم برا سوختگی بر اثر پوشک عالیه

پماد ان ان عالی

سلام عزیزم این کرم برای پای بچه هست دکتر به من داد خیلی راضیم
برای زیر گردنشم پودر بزن و برای دونه و قرمزیش پماد بتامتازون بزن

سلام عزیزم این کرم برای پای بچه هست دکتر به من داد خیلی راضیم
برای زیر گردنشم پودر بزن و برای دونه و قرمزیش پماد بتامتازون بزن

من زینک‌اکساید ایروکس و گرفتم خیلی خوب بود.برای گردن ش من نشاسته رو پودر کردم خییییلی نرم بای باشه و بعد با سر انگشت به گردنش میزنم خیلی خوب شده.ولی پودر بچه استفاده نکن

من لوسیون آلوئه ورا و روغن زیتون بدن مارک وی کر میزنم برای بدن بچم
برای سوختگی پاش هم پماد سوختگی همنی مارک وی کر ک باز آلوئه ورا داره با کالاندولا خیلی زود جواب میده،

پماد ان ان عالی دور گردن زیر بغل هرروز با بادستما مرطوب تمیز کن زخم نشه

سلام من کالاندولا استفاده کردم زیاد خوب نبود ب نظر من برو عطاری و ما بهش میگیم گره بـَرد ولی فکـکنم تو عطاری اسمش پودر سنگ باشه فوق العادستا مث خاکه میریزی بین پاهای بچه بعد با دست اون بزرگاشو میریزی ک فقط خاک صافش روش باشه بعد پوشک میکنی هروقت هم خواستی پوشک عوض کنی حتما بین پاهاشو تمیز کن گره برد برای اینکه اثر کنه رنگش قرمز میشه

من فیروز سفید که زینک هم داره میزدم عالی بود