۱۵ پاسخ

کاش نمیخوابوندیش تادوساعت .ان شاالله طوری نشده ولی اگه استفراغ شدیدداشت .گیجی یاهرعلایم غیرطبیعی سریع ببرینش دکتر

توروخداببرش دکتر یه سونوگرافی از سرش بگیرن کوتاهی نکن خواهرمن این جوری شد هنوز ک هنوزه داریم عذابشومیکشیم دیگه دور سرش رشدنکرد

بالا نیاورده باشه إن‌شاءالله هیچیش نیست عزیزم،نگران نباش

ن انشالله هیچی نمیشه ،اما از حالا مراقب باش بچه ها ماشالله خیلی وروجکن

سلام نگران نباش پسر من چند بار افتاد خدا مواظبشون هست

انشالله ک چیزیش نمیشه
مراقب باش
اگ بالا اورد ببر دکتر

من پسرم میشین ولی باید هواست بهش باشه مثل من رو تخت میزارم دور ورش بالش

سلام اگ استفراغ نکرده طوری نشده ولی بیدارباشه خودتون هم استرستون کمترمیشه

نباید میخوابوندیش

نباید تا نیم ساعت بعد ضربه بزاری بخوابه اگر استفراغ کرد ببرش دکتر

سلام نگران نباش ولی کاش نمیخوابوندینش واگه بالا نیاورده جای نگرانی نیست

بیدارش کن.مرتب هوشیاریش رو چک کن

ن عزیزم چیزیش نمیشه

درضمن هنوززوده برانشوندن بچه😐

عزیزم نمیذاشتی بخوابه الانم سعی کن بیدارش کنی