۶ پاسخ

در این نوع سونوگرافی، پزشک میزان مایع پشت گردن جنین را با هدف بررسی احتمال اختلالات کروموزومی مانند سندرم داون و تریزومی ۱۸ اندازه‌گیری می‌کند. سونوگرافی NT در کنار آزمایش خون غربالگری، احتمال ابتلای جنین به اختلالات کروموزومی را بررسی می‌کند و در صورت وجود احتمال بالا، پزشک برای تشخیص قطعی، آزمایش‌هایی مانند CVS را تجویز خواهد کرد.

غربالگری برای اینکه بفهمن بچه سالمه یا نه. هم سونوگرافی داره هم آزمایش خون .
احتمال جنسیت رو میگه .وبیشترم درست از آب درمیاد.

شامل ی سونوعه ک اول ازهمه انجام میدی
وفرداش ناشتا میری براازمایش خون وادرار

من دقیقا امروزم رفتم-"ولی جنسیت دوقولوهام هیچکدوم معلوم نشود

اول میری سونوگرافی بعدش تو همون روز میری آزمایش خون میدی
دقیق دکتر بهت میگه جنسیتش رو ولی از روی احتمال

سلام عزیزم ازمایش غربالگری سه ماه اول مهم هستش و باید انجام بشه وـبذای سلامت جنین وسالم بودنشه از ۱۱-۱۳هفتع انجام میشه.که جنسیتم میگن ولی صدرصد نیست....بهش سونو ان تی هم میگن