۱۳ پاسخ

من خودم بعد از سه چهار ساعت یه هاله ی کم رنگ روشن شد که رفتم ازمایش دادم باردار بودم چون بتام پایین بود و خیلی زود گذاشته بودم اینطوری بود . انشاءالله نی نی دارید

سلام من تازه بعد چهار ساعت دیدم حامله بودم فقط بتام پایین بود که مرور بیشترم شد چون سن حاملگیم کم بود مبارکت باشه شک نکن

سلام گل برو حامله ای شک نکن فقط بتات پابینه که رفته رفته با پیشرفت حاملگیت بیشترم میشه فقط زودتر ازمایش بده و ازمایشات حاملگیتو انجام بده که قشنگ از بروز خدایی نکرده مشکلات دیگتم اگاه بشی

بلاخره باردار بودید یا نه در این تست ؟؟

توروقران میشه جواب منو بدی😢😢😢

گلم بیبی چک بیشتر از ۱۰ دقیقه بمونه خطا میشه .هرچی هست ۱۰ دقیقه اول درسته، قربونت ب امید خدا ک باردار باشی چند روز دیگ اول صبح امتحان کن

بارداری عزیز دلم مبارکه

سلام عزیز دلم برو آزمایش خون بده انشالله ک مثبت میشه

البته من پریودام بین ۲۸تا۳۰روزه س.یعنی من باید ۲۱تا۲۳پریودمیشدم.اما ۱۴تا۱۷خونریزی خیلی کم داشتم وبا همه پریودام فرق میکرد.یعنی روزی چند قطره خون داشتم.وتمام شد.یعنی من حدود۹روز زودترخونریزی داشتم

مجدد یه تست بیبی دیگه رو امتحان کن اگه اونم دوتا خط روشن کرد برو ازمایش خون

بله عزیزم بارداری ولی یه آز هم بده که مطمئن بشی...پخش شدنشم بخاطر زیاد ریختن ادرار هست

سلام گلم از رو این آره شما باردارین ولی دوباره تست بزنید

فکرکنم احتمال بارداری انشالله که هستی منم دوم بایدبرم دعام کن