۱۸ پاسخ

سلام عزیزم من الان سوال شما رو خوندم بچه منم کولیک داره اونم شدید..شما چقد طول کشید تا دخترتون خوب شد؟ پسر شبل تا صبح یه بند گریه میکنه خسته شدم دیگه

بهترین قطره ک واقعا عالیه و آب رو آتیش. قطره اینفکول هست.خارجیه و واقعا عالیه.من دو ماه پیش خریدم ۳۰۰ تومن

همش بی فایدس تا4 ماهگی همینه

گریپ‌ میکسچر خارجی

عزیزم پدی لاکت که قطره حاوی باکتری های مفیده که باعث تنظیم عملکرد سیستم گوارش و روده های نوزاد میشه.
قطره برای کولیک هم که خیلی زیاده، باید ببینی کدوم به نی نی تون میسازه. من برای دخترم از دایمتیکون استفاده میکنم خوبه. شربت کامی کام هم خوبه.

کولیتیک عالی هستش برادخترمن خوب بود

دکتر به دختر من لوتفلور داده 5 گرمه قیمتشم 39 تومن اینم عالیه

کولیک ایز عالیه البته خارجیش

سلام عزیزم وقتت بخیر ، در کل کولیک یه دوره ای داره که باید بگذره هیچ کاریشم نمیشه کرد ، دکتر به دختر من سگا گریپ داد که من راضیم خوبه

اول ببر دکتر متخصص گوارش کودکان بعد اون خودش تشخیص میده کولیک یا نه

پدی لاکت به مرور زمان روی معدش اثر میذاره و بهتر میشه
اگه یک ماهش گذشته کولیک اید یا دایمیتیکون خوبه ولی باز هم با دکترش مشورت کن

اگه بالای یک ماه شربت گرمیچرباپدی لاک

ایزی کول عالی بود برا بچه من

من اینارو داده دکتر به پسرم

کولیتیک بهش بده

ب بردیا کولیف میدادم اثر داشت

سلام بچه منم کولیک داره من قطره کولیک کولد میدم با گرایپ واتر بعد ترنجبین هم دم کنی بدی خیلی خوبه

برا پسر من کولیک ایز و بایو لاکت خوب بود