۵ پاسخ

من از دکتر فوق تخصص پرسیدم
گفت وقتی بالا اوردن مشکل داره که خوب وزن نگیره بچه
اگه خوب وزن میگیره پس احتمالا خیلی شیر خورده اضافشو به صورت پنیر بالا اورده
سعی کن تا بیست تا نیم ساعت بچه رو بعد شیر بنشونیش و به پشتش بزنی تا آروغ بزنه
وقتی دمر میخوابونی ممکنه شیر بالا بیاره
تازه دکترش میگفت بعضی وقتا این به سود بچست ک یذره بالا بیاره چون ممکنه بیش از حد خورده باشه
من نکات دکترو رعایت کردم دیگه دخترم بالا نمیاره

چ جوری تشک چند قیمت

تشک آنتی رفلاکس بگیر براش ...خیلی خوبه ...من گرفتن دخترم بهتر شد ...بالشتک نزار اگه تشک گرفتی

من شیرخشک نان میدم.ی وقتایی هم رو زمین شیرش میدم

دختر منم همینطوره متاسفانه.رفتم دکتر شیرخشکش رو رژیمی کرد
ولی بازم.مث قبل بود.سونو کردن معدش رو.گفتن مشکلی نداره.همیشه باید سرش بالاتر باشه رو سطح صاف نخوابونش من یکم این مسائل رو.رعایت کردم خداروشکر حس میکنم دو روزه بالا اوردشم کم شده.سرش باید زاویه سی درجه داشته باشه بعد شیر دهی درجا بلندش نکن واسه آروغ گرفتن