۵ پاسخ

چای کمرنگ و تازه دم مشکلی نداره
ولی نسکافه و امثال اینها چون کافئینش خیلی بالاست برای بچه بده

هرچیزی ک کافیین داره خوردنش تو بارداری توصیه نمیشه

سلام چای کمرنگ اشکال نداره ولی قهوه و نسکافه به خاطر کافئینش مناسب نیست ضربان قلب رو بالا میبره و زیادیش هم باعث بیش فعالی میشه.مگر خانم بارداری که از قبل بارداری روزی چندین فنجان قهوه مصرف میکرده و عادت داشته الان هم میتونه کم مصرف کنه.
در ازای هر لیوان چای هم باید دو لیوان اب مصرف کنید که بدن دچار کم آبی نشه‌.چون چای باعث دفع آب بدن میشه.

من دکتر تغذیه پرسیدم گفت می تونی ۲ تا فنجان قهوه یا سه تا فنجان چای در روز بخوری

نسکافه های فوری اونقدرا کافئینش بالا نیست البته هراز گاهی اشکالی نداره مشکل نیکافه فوری ها به خاطر شیرخشک حاوی پالم هست وگرنه کافئینش اونقدرا بالا نیست که به ۲۰۰ میلی لیتر برسه پس گاهی خوردنش اونقدرا اسکالی نداره چایی هم تازه دم و کمرنگ مشکلی نیست