۶ پاسخ

بچه ب پدردمادرش میره ربطی ب خوردن نداره والا نمیشه ک پدرومادر سبزه باشن با موهای مجعد بچه با هلو و خربزه و انار و اینا بچه سعید شه با موهای لخت بور و چشای خاکستری😄😁

رب انار جنین رو زیبا میکنه خونش رو تصویه میکنه و پوستش رو شفاف، خربزه و گلابی وسیب و به بچه رو زیبا میکنه
سوره یوسف رو بخون به سیب فوت کن و بخور
سوره یاسین کودک رو باهوش میکنه
شب های پنجشنبه و جمعه سوره انسان رو بخون

سیب به خربزه کاهو
سوره یوسف رو بخون بعد فوت کن ب ی سیب قرمز بعد بخورش البته بستگی ب زیبایی پدر مادر داره

سوره حضرت محمد الفجر ویوسف و سعی کن چله زیارت عاشورا دعای توسل حدیث کسا بگیر خیلی تاثیر داره

گلابی،سیب،به،انار،خربزه
محمد،یوسف،یس

هلو . خربزه . انگور چشماشو قشنگ میکنه . سوره یوسف فکر کنم تا جایی که میدونم