براي تنظيم خواب دخترم بهش شربت خواب بدم؟

۸ پاسخ

امیدوارم مفید واقع شده باشه عزیزم

من از همون اول که دنیا اومد خواب پسرمو تنظیم کردم . اگه موقع نامناسب میخوابید نیم ساعت بعدش پوشکش رو عوض میکردم با دستمال مرطوب . بیدار میشد تا سرموقع بخوابه

میشه بگی چرا خوابش تنظیم نیست
می خوام نظرتان در مورد تنظیم خواب بدونم

نه عزیزم.اصلا سعی نکن با دارو خوابشو تنظیم کنی عوارضش رو بعدها بروز میشه که یکیش ضعف یادگیری تو دوران مدرسه هستش.رو کلیه هاشونم اثر بدی میزاره

وای تورو خدا مگه بچت روانیه که شربت خواب بدی جان مادرت نکنی اینکارو مادر یعنی بیداری .یعنی صبوری

نه این کارو نکن معتادش میکنی بعد فردا فقط با شربت می خوابه

نههههه اصلا .خودت میزون کن ،