۵ پاسخ

عزیزم دختر گلیتون گرسنه ش نیست که نمیخوابه،به شیرتون عادت کرد،بهترین روش اینه کم کم شیر و کم کنین یعنی اولین شب یه بار درمیون بیدار میشه شیر بدین شب دوم دوبار درمیون تا کم کم قطع بشه،شیرشب هیچ فایده ای نداره هم به گوارش و اسیب میزنه هم دندون و میپوسونه،حتما حتما شیرش و قطع کن،سعی کن شب با فاصله ازش بخوابی و کنارش کس دیگه ی بخوابه تا بوی شیرت رو نگیره

احتمالا میخواد دندون دربیاره من بعضی وقتا که بی خواب میشه شربت اهورا اسلیپ میدم راحتتر میخوابه

شاید دوست داره بمک فقط بهش پستونک بده بعضی بچه ها غریزه شون ایجاب میکنه پسر منم ایطوری بود نوزاد که بود بهداشت بهم گفت شیر هم خوب نیس شبا بهشون بدیم چون باعث خرابی دندون شون میشه سیع کن قبل خواب هم سیرش کنی همش برا شیر بیدار نمیشن شاید بخواد دسشویی کنه یا تشنه اش بشه یه لیوان آب بذار بالای سرت تا بیدار شد آب بهش بده بعدم پستونک

عزیز خوب خستش کنین بازی کنید باهاش دیگه عصر که میخوابه دیگه نزار بخوابه.که شبراحت بخوابه.من امتحان کردم جواب گرفتم

جای شیرت بهش آب بده بخوره توی یه پستونک آب بریز بده بخوره