۶ پاسخ

من از وسایل پلاستیکی و ظرف های بی خطر آشپزخانه برای بازی کردن در اختیار کوچولو قرار میدم، دوست داره، باهاشون بازی میکنه. یه کم آب تو ظرف گود میریزم، روی پارچه میزارم، خیلی ذوق میکنه، آب بازی میکنه. اینطوری از حموم هم نمیترسه. تیکه های میوه میزارم همراه بازی هم له میکنه و فشار میده، هم بعضیاشونو میخوره😊 برای اسباب بازیاش صدا درمیارم.

قایم موشک عالیه
برید قایم بشید و صداش کنید باید ببینه تو کدوم اتاق میرید ولی نبینه مثلا پشت درید
البته باید قسمتی از بدنتون معلوم باشه مثلا پاها
پیداتون که کرد یعنی چهره به چهره که شدید تشویقش کنید

بازی دالی موشه دخترمن که خیلی دوست داره خودش بعضی وقتابلوزشومیبره جلوچشماش تاماباهاش بازی کنیم.بعدشم عاشق ماشین ایناست ماشینای داداششومیگیره بازی میکنه

جلوش آیینه بزرگ‌ بذار.عاشقشن

بزن کارتون ببینه یا باهاش بازی کن

بفرما🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩