۱۰ پاسخ

من تنها چیزی توحاملگی تجربه کردم وخیلی اذیت شدم همین تکرر ادرا بود روزی ۲۰بار تاهمین الان

سلام عزیزم پای جنین روی مثانه تون هست فشار میاره تا جاب جا نشه همین مشکل و دارید

من از لحظه ایی که پریودمو عقب انداختم فهمیدم باردارم تکرار ادار دارم تا الان که ۴ ماهمه نمیدونم کی تموم میشا مردم دیگه الان رفتم اومدم باز گرفت 😭😭😭😭😭😭

😂😂بزار من گریه کنم ک سرویس بهداشتیمون طبقه سوم پله میخوره باید برمو بیام دیگه بعضی وقتا دره دسشویی میشینم نمیام خونه

وای‌ منم همینجورم همش ی پام تو‌دسشوییه ..حالا روزا سخت نیس این ک از تو‌خواب پاشی بری سخته همش بدخواب‌میشم 😪😪

بدترين اتفاقه دركت ميكنم 🤣🤣🤦🏼‍♀️ولي طبيعيه منم همينجوربودم ي ليوان اب ميخوردم ٢٠باردستشويي ميرفتم تموم ميشه نگران نباش

آخ آخ چقدر سخت بود من ک شبا گریه میکردم از بس بیدار میشدم‌میرفتم دستشویی

اره گلم...اکثرا ی مدت این مشکل دارن😆

سلام عزیزم اره طبیعیه

سلام طبیعیه ولی اگر سوزش دارید یه ازمایش عفونت ادرار بدید