۴ پاسخ

این همه خرج کرده نطفه کاشته اون به نظرت این سوالو باید از ماها بپرسی.خوب سریع باید بره پییش دکترش

اره شیاف بزار تا لکه نبینه احتمال سقط داره استراحت کامل

باید یک هفته استراحت مطلق کنه و شیافت پروژسترون استفاده کنه ، البته با دکترش هماهنگ باشه بهتره

ممکنه طبیعی باشه اخه موقع لانه گزینی لکه بینی پیش میات. اما چون دوستتون میکرواینجکشن کرده بگین استراحت داشته باشه و حسابی رعایت کن و به دکتر هم مراجعه کنه برا همین لکه بینی. ایشالا که لکه بینی مربوط به لانه گزینی هست