۵ پاسخ

آره بابا خیلی گرونن من یه تخت دومنظوره قیمت کردم تازه تولیدی هم بود ، گفت یک و ششصد بخوام سفارش بدم با کرایه و تشک و این چیزا دو و خرده ای هم میشه

عزیزم تا جایی ک من تو اطرافیانم دیدم هر کی تخت خریده شده انباری عروسکا و اسباب بازی بچه ش و تا حالا ندیدم بچه ش تو تختش بخوابه . بعدم تا بخوای عادتش بدی ب جدا خوابیدن بزرگ شده و اون تخت نوزاد دیگه اندازه ش نیست

خب وقتی شرایطشو نداری نگیر.چیزه واجبی نیست ک مجبورم نیستی بگیری.تخت هم برای نوزاد استفاده نمیشه بدن ایشالله براش بزرگ بکیر

من ک نمیخام بگیرم ب مادرم گفتم نگیره والا تخت عروسی خودم گوشه اتاق خاک میخوره فقط باید روتشک بخابم بچمم بزرگ بشه بره روهمون بخابه هرچیم مخاد غلت بزنه

منکه رفتم تخت تک نفره برای پسرم خریدم تخت نوزادی دو منظورشو گذاشتم واسه تو راهی
تخت نوزادی نخر حتما تبدیلشو بگیر که بصرفه باشه برات