۱۲ پاسخ

سلام گلی خانوم این حالت که میگی چیزی میاد توی گلوش متاسفانه اسید معده نازنین هستش ورفلکس پنهانه حتماحتماحتما ببر پیش‌گوارش کودکان و شیرخشک نان هم فعلا نده رژیم خودتو رعایت کن هرچیزی که حاوی لبنیات هست رو نخور

عزیزم پسرت کولیکش خیلی شدیده چون میگی انگارچیزی ته گلوشه..وچون شیرتومیخوره شماپرهیزغذایی شدیدی نکنی ب همین روند ادامه میدی واذیتی وشک نکن بچت بدترم میشع گلم پرهیزغذاییتونومیدونی چیع؟رعایت میکنید؟

عزیزم شیرخشک فقط بهش ببلاک کامفورت بده..براکولیکه خوب میشه..قطره کولیکزفقط بهش بده هر8ساعت..وعرق نعناع اصلابهش نده چون باعث تشدیدکولیکه..تا6ماهگی یا8ماهگی..ورژیم غداییتوکاملارعایت بکن..میدونی چ چیزایی رونبایدبخوری؟؟

عزیزم پسرتون علاوه بر کولیک، رفلاکس هم داره، باید مجدد بهش دارو بدن

سلام رانیتدین خوبه من ب دخترم میدم خداروشکر خیلی خوبه بهش میسازه.

غذای خودت هم خیلی مهم هرچی مربوط به محصولات گاو و گوساله اس نباید بخوری پنیر شیر ماست ، گوشت گوسفندی بخر پنیر هم حتما لیقوان گوسفندی ، لوبیا و حبوبات نفاخ هم نخور و هرچی که تو یخچال و سرده براش خوب نی ، حتما بزار رو شونت و آروم پشتش ماساژ بده من غذای خودمو رژیمی شده پسرم کولیکش به صفر رسیده

برا کولیکش دمنوش بابونه و تخم شوید و رازیانه و گزنگبین(گزعلفی) خیلییی خوبه، کولیک بچه منو خوب کرد، هر چی ازین شربتا میدادم موقتی خوب میشد و یه ساعت ک از وقتش میگذشت بچه همش اذیت بود

منم شیر نان میدم احساس میکنم مال شیر نان هست

رانتیتیدین بهش نده اصلا چون منسوخ شدست. اگر هم میخوای برای رفلاکسش قطره بدی قطره دایمیتیکون بده

شیر نان بیشتر رفلاکس میاره برای بچه . منم دخترم اینجوری بود. بعد دکترش شیر خشک ببلاک کامفورت بهش داد. هروقتم بیقرار میشه کولیکز و پدی لاکت میدم

سلام. پسرتون بهتر شد؟ دارو دادید؟

بی بی کر بده بش